2010 - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu 2010 - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu

2010

Door: Lianne

Blijf op de hoogte en volg Lianne

01 Januari 1970 | Oman, Masqat

2010 – Een Jaar Vol Bezoek en Bijzondere Momenten

Het jaar 2010 stond in het teken van gezelligheid en samenzijn. Met het bezoek van familie en vrienden maakten we talloze tripjes en ontdekten we opnieuw de schoonheid van Oman door hun ogen.

Een van de hoogtepunten was onze reis in september naar Salalah met vier gezinnen, Fossen, Richter, Louis en de Keupertjes. Daar genoten we van de koele lucht en het frisse groen, dankzij de Khareef-moesson die de regio tot leven bracht.

Ook het dagelijkse leven bracht speciale herinneringen. Schoolfoto’s werden gemaakt, Sinterklaas werd uitgebreid gevierd, en er was volop tijd voor elkaar. Het was een jaar vol warmte, gezelligheid en verbondenheid – een jaar dat een diepe indruk heeft achtergelaten op ons avontuur in Oman.