Kinderfeest
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
06 Maart 2009 | Oman, Masqat
Ook dit jaar was Wessel weer betrokken bij de organisatie van deze happening. Maanden van te voren werd en nagedacht over een thema (Safari) en een fotowedstrijd. Materialen werden geregeld en vrijwilligers geworven.
Na maanden voorbereiding en spanning bij de kids was het dan zover. Het was een warme dag, het terrein zag er weer tiptop uit en iedereen had er zin in. Ik had de twijfelachtige eer om 2 spelletjes te mogen coördineren. Wil zeggen vrijwilligers zoeken die telkens 1 uur het spel willen bemannen en zorgen voor een schema, materiaal ed. Touwtjetrekken en het rad van fortuin waren mij toegewezen. Opbouwen (gelukkig had Wessel al veel klaar gezet) en het versieren werd 's morgens gedaan. Tante Leny was er om de kids bezig te houden en te zorgen dat het ze aan niets ontbrak. Geweldig want papa en mama waren veel te druk.
Om 1 uur gingen de toegangspoorten open en de kinderen stroomden binnen 950 kinderen hadden een dag van hun leven. Wat een feest. Wessel en het kinderfeestcom. hadden er weer heel wat voor over gehad en het resultaat was overweldigend. Om 5 uur werd het feest gesloten, moe maar voldaan ging iedereen huiswaards. De organisatie begon met opruimen bij gestaan door heel veel vrijwilligers en op zaterdag was er van alle feestvreugde niets meer te zien. Alle spullen zijn weer opgeborgen tot volgend jaar.
06 Maart 2009 - 21:47
Tante Hilda :
Ik kan me voorstellen dat de kinderen uitzien naar het volgende feest als ik de foto bekijk Maar jij Lian en Wessel zullen misschien wel andere gedachten hebben ,want wat een werk maken jullie er van voor de kinderen je zou weer even kind willen zijn maar dan in Oman .Groetjesaan jullie allemaal. -
07 Maart 2009 - 08:05
Leny:
Wat leuk om bepaalde beelden terug zien.De giraffe ziet er hier nog prachtig uit.
Wat heb ik genoten van het feest. Mooi weer en lopen van de ene activiteiten naar de andere,zonder zelf alles in de gaten te moeten houden.Alleen Annabel die graag bepaalde activiteiten van de jongens had willen doen,maar daar nog te klein voor was.Ze begreep het niet want het leek zo gemakkelijk en ze durfde het best.
Volgend jaar misschien?
Liefs van Leny