Een te gekke juf
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
23 Februari 2009 | Oman, Masqat
Een juf vol grappen, een juf die van elk leer moment een feest maakt. Te bedenken dat de school een leer gerichte school is. Nou dan begrijpt iedereen dat leren in groep 2 elke dag feest is.
In groep 2 wordt er ook geteld. Je kan je vingers gebruiken om hoeveelheden bij elkaar op te tellen.
Annabel legt uit hoe een bepaald spel gaat. ..."je hebt je handen achter je rug en de juf noemt dan een cijfer...ik dus..(zegt Annabel)
Maxim krijgt de beurt..."9" makkie roept Maxim. Nou nog 1 dan...."11" Ha, ha, kan lekker niet met twee handen roept Maxim uit. Annabel reageert fel met een "ja wel hoor, kijk maar!" Zie foto.
en jullie raden het al...."dat heeft juf Maaike gezegd"
Dat 10 vingers en een tong 11 is zullen we nog vaak herhalen. Maar wat zijn dan 10 vingers en een dubbele tong? En 10 vingers, 10 tenen en een tong? Of 10 tenen, 10 vingers en een dubbele tong.
Ja, ja, rekenen is hier handen en voeten werk.
01 Maart 2009 - 11:16
Tante Hilda :
Jammer dat ik die rekenles niet eerder heb gekregen Was leuk geweest in de winkel om zo iets aan de klant duidelijk te maken
groetjes -
25 Oktober 2014 - 15:33