Vakantie - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu Vakantie - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu

Vakantie

Door: Lianne

Blijf op de hoogte en volg Lianne

02 November 2011 | Thailand, Bangkok

We hebben een paar dagen heerlijk vrij. De tweede EID wordt gevierd. Er is een trip naar Thailand in de planning. Door het water overlast in Bangkok staan de plannen een beetje op de helling. Na geinformeerd te hebben bij de verschillen de hotels en iemand die rondreist door Thailand besluiten we het er toch op te wagen. Thailand "here we come"
We komen aan op het vliegveld en het valt op dat er weinig toeristen zijn. Alles verloopt vlot en voor we het weten zitten we in ons hotel. Wel bijzonder om te zien. Voor het hotel liggen stapels zandzakken. Uit voorzorg zo wordt ons verteld.

We zien tempels en heel veel boeddah's , we maken heel wat ritjes per taxi en tuktuk. De ritjes per Tuktuk zijn favoriet en de beste ritjes ooit zo zeggen de kids. Fietsen door Bangkok en zien plekjes die we niet zo maar zouden bezoeken als toerist. We zien het hoge water en de overlast die dat veroorzaakt. Het grand palace is mooi maar ik mag er niet in, een dame in broek is niet ok. Een rok moet het zijn. We bekijken het paleis van de buitenkant en houden het voor gezien. Kids genieten, na een trip of side-seeing van het zwembad. We maken een oversteek per lokalen boot en fietsen in een natuurgebied. Voeren vissen en zien een lizard. We nemen deel aan het verkeer in tegenovergestelde richting en vertrekken richting Chiang Mai voor het volgende onderdeel van onze vakantie.

• 18 November 2011 - 17:14

Tante Hilda :

Wat fijn om weer een reisverslag te lezen ben benieuwd naar het vervolg tot zovetr ik lees een goed idee om toch te gaan minder toeristen en toch nog geen overlast van het water geweldig toch .lieve groeten van tante hilda

• 07 December 2011 - 12:25

Thea Kole:

Wat leuk om het reisverslag te lezen.
    Bangkok herinnerde mij aan de vakantie van enkele jaren geleden met Tante leny naar Indonesie. Terug naar NL. waren we enkele dagen In Bangkok. Leuke, mooie herinneringen.
    Annabel , je zit als een echte boeddha..knap van je.
    Benieuwd naar het vervolg van jullie reis.
    Hartelijke groet ,

Thea