Tennisles
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
27 September 2009 | Oman, Masqat
Tennis is niet direct een sport die ik met gevoel heb beoefend in het verleden maar wie weet komt dat en het balgevoel nog wel een keer.
Maxim heeft de slag zo te pakken, hij doet erg zijn best en kan er geen genoeg van krijgen. 2 keer per week heeft hij een half uur les. Annabel is er nog niet helemaal klaar voor maar als ze een half uur deelt met mama dan wil ze ook wel tennissen. Ze heeft net genoeg concentratie voor deze tijd. Het liefst gooit ze zelf de bal op om terug te slaan. Als Jun hem aangeeft baalt ze als ze hem mist. Zelf kan ze de bal immers wel raken als ze opgooit.
Diederik vind tennis ook leuk maar ja, je wordt er moe van. Hij moet elke keer ook wel heel erg zweten. En als je jongere broer wel de slag zo te pakken heeft en jij er net even moeite voor moet doen dan is het ineens iets minder leuk. Hij vindt 1 keer per week genoeg.En doet het dan ook met plezier. Zo zie je voor ieder zijn eigen format.
Ik zelf heb op maandag een uur les. Tot nu toe geniet ik er zeker wel van dus houden zo.
Zo hebben we soms familie tennis en dat is een gezellige boel. Helaas hebben we Wessel nog niet zo ver gekregen om ook eens een balletje te gaan slaan. Maar wat niet is kan nog komen.
27 September 2009 - 13:45
Katrien:
Jullie lijken echte pro's. Vooral Diederik speelt heel "naturel", alsof hij dat elke dag doet. En als je tennist, dan hoor je te zweten of er is iets serieus mis, dus... niet opgeven. Volgende keer een handdoekje meebrengen. -
28 September 2009 - 06:17
Tante Hilda:
Wat leruk dat maxim zo enthousiast bezig is niet verwondelijk met een oma die ook altijd zo graag tennist,
bovendien vind ik het leuk als ieder kind zijn eigen favorie sport heeft .
Wel gezellig als jullie het allemaal kunnen maar verder hoeft dat toch niet te gaan een ander kind een andere sport .
Bovendien geen rivaliteit aan tafel ook wel rustig .
de foto's vind ik overigens van allemaal heel goed .
groetjes aan allemaal -
28 September 2009 - 09:33
Oma:
Wat leuk dat jullie het tennissen een sport vinden die je pakt.Ik ben natuurlijk reuze trots dat het met allemaal zo goed gaat.Diederik, Maxim en Annabel,blijf oefenen dan gaan wij in Nederland weer een partijtjes spelen. Ik kijk er naar uit. -
13 Januari 2010 - 20:38
Lucienne: