Verjaardag Diederik - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu Verjaardag Diederik - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu

Verjaardag Diederik

Door: Lianne

Blijf op de hoogte en volg Lianne

22 Juni 2008 | Oman, Masqat

Afgelopen vrijdag werd onze oudste 9 jaar. Wat was hij nerveus de dag ervoor. Hij wist gewoon van gekkigheid niet wie hij eerst in de weg moest zitten.
En toen was het vrijdag. Diederik kreeg zijn cadeau's en was de koning te rijk. 9 uur broodjes gehaald en zijn taart. Toen kwam het bezoek al. Diederik had drie klasgenootjes uitgenodigd voor een ontbijt. Dat was een groot succes.(zie foto's) Er kwamen nog wat vriendjes en het verjaardags bezoek was compleet. Het kinderfeest wordt na de zomer vakantie gevierd. Het is nu reuze druk met afscheidsfeestjes van kinderen die weggaan en alle andere verjaardagen dus dit was de beste oplossing. Gelijk een goed begin om een feestje te geven zo na de vakantie.

• 22 Juni 2008 - 23:12

Tante Hilda:

Wat ziet die taart er heerlijk uit ik zou er zo ook wel een stuik van lusten
    En ik zie een nieuwe bal welke balsport steekt hierachter? Groetjes

• 23 Juni 2008 - 05:53

Liselore:

Hoi lieve diederik!
    Alweer te laat met mijn felicitaties... net als bij Annabel, sorry..
    Maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaadag!! 9 jaar alweer, wat gaat dat toch snel! Zo te lezen en zien heb je het wel naar je zin gehad, wat een mooi taart trouwens!
    Doe iedereen de groetjes en tot gauw, jullie komen al bijna naar nederland, dus zullen we elkaar vast en zeker weer eens zien!
    Liefs en groetjes Liselore

• 24 Juni 2008 - 11:07

Rim-joop:

Diederik,

nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een mooie taart had jij, jij bent maar een bofkont.Allemaal gefeliciteerd met jouw verjaardag natuurlijk.Veel liefs rim-joop

• 26 Juni 2008 - 10:56

Thea Kole: