EID
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
01 Oktober 2008 | Oman, Masqat
Gisteren een dagje in een hotel aan het zwembad gehangen, heerlijk gegeten en de lazy river bevaren. Een prima dagje, moe van het niets doen lag ons hele gezin om 9 uur in bed.
Vandaag was een boottrip in de planning maar helaas kon dit niet doorgaan want er staan te veel golven.
Vrijdag en zaterdag willen we op wadi, een nacht kamperen in de bergen. De koelte opzoeken dus. Trui mee en heerlijk in de slaapzak liggen.
Wessel moet dan zondag weer aan het werk. Ik ga dan met de kids genieten van nog een aantal dagen vrij. Op zaterdag gaat iedereen dan weer naar school en komt ons bezoek aan. Ineke en Florine komen gezellig een weekje bij ons logeren. We kijken er naar uit.
06 Oktober 2008 - 16:25
Tjimke:
dat is echt genieten! je hebt vast al gehoord van de HERFST hier, met regen(veel) wind(af en toe veel) en koude nachten en bovenal duren ze weer zo lang: om 8 uur is t vaak nog maar nauwelijks licht...
geniet dus vooral van dit meevallertje--hebben jullie ook nog iets van herfstvakantie? ik mail nog uitgebreider in de gewone mail, liefs, tjimke