Genoten - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu Genoten - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu

Genoten

Door: Lianne

Blijf op de hoogte en volg Lianne

26 Mei 2010 | Oman, Masqat

Vandaag heb ik de tijd aan mezelf. Niet dat ik dat anders niet heb maar soms kan het zo anders voelen.

Afgelopen half jaar hebben we enorm genoten van alle bezoekers die we hebben gehad. Het was heerlijk om tijd met vrienden en familie door te brengen. We hebben leuke trips gemaakt, genoten van elkaars gezelschap en bij gepraat.
Toch is het heerlijk om nu even visite vrij te zijn. We hebben de bezoek momenten niet goed verdeeld dit jaar, of liever, we hebben steeds tegen iedereen gezegd kom maar! Daardoor hebben we eigenlijk iets te veel ons huis gedeeld met anderen. Het afgelopen half jaar hebben we 6 weken met z'n 5-en in ons huis geleefd. De andere weken was het een komen en gaan van bezoek. Tussendoor ging Wessel een week naar Nederland en zijn we met het gezin ook nog een weekje op en neer geweest. Al met al hebben we daarom besloten.....

Keupers Residence Hotel
Closed
(untill futher notice)

Family live under re-construction

Volgend jaar gaan we het anders doen, maar ja, dat zeggen we elk jaar. We genieten gewoon van dit land en willen dit graag delen. Iedereen blijft welkom. Alleen zullen wij aangeven of het wel of niet uitkomt. We hopen dat iedereen begrijpt dat wij zullen moeten zoeken naar een balans wat voor het gezin goed past.

See you next year