White waterrafting
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
06 November 2011 | Thailand, Chiang Mai
Na een lange rit maakten we een tussen stop. We moesten een vaag formulier tekenen waarop stond dat we nergens aanspraak op konden maken, verwondingen voor eigen risico waren en meer van die opmerkingen die ons toch even een ongemakkelijk gevoel gaven. Kids mocht echt gewoon mee ....low risk...no problem. mmm we waren er niet helemaal gerust op.
Weer een ongelooflijk mooie tocht door de bergen, olifanten langs de weg en oerwoud rondom. Bij de start plaats aangekomen kregen we eerst een maaltijd en vervolgens instructie over het raften. Annabel kreeg te horen dat ze halverwege de boot uit moest ivm de heftige passages in het midden van de rivier. Hier was ze het helemaal niet mee eens. Maar toch gebeurde het. Wij waren achteraf wel blij want het ging er heftig aan toe. Een geweldige ervaring voor onze mannen. En Annabel mocht even later weer aan boord. Ze peddelde enthousiast mee en de instucties volgde ze nauwlettend op. GEWELDIG vonden ze het. Een super trip....en nu nog zipwire wist Annabel op te merken. Echt een waaghals onze dame.
In Chiang Mai naar de zondagmarkt. Daar werden de nodige Sinterklaas cadeautjes gekocht..."kost hier niets" volgens Diederik. Best lastig om Sinterklaas cadeautjes te kopen voor iemand die er bij is. Soms waren we dan ook zomaar iemand kwijt die even later weer op dook. Terug in het hotel heerlijk zwemmen in een donkere tuin, reis verslag bij werken en naar bed. Het bed leek nog harder dan de nacht er voor. Halverwege de nacht was ik echt in staat om voor de volgende nacht een ander hotel te boeken. Zo waardeloos hard had ik nog nooit gelegen. Na een opmerking over het harde bed werd er de volgende dag een zachte tussenlaag op het bed gelegd...hadden we dat geweten ...!
12 December 2011 - 03:27
Tante Hilda :
Jullie zijn nog druk met St nicolaas wij zijn alweer aan de kerst versiering en post aan het denken .
ga je zo ook nog een mail schrijven met groeten