Zwem4daagse
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
28 November 2008 | Oman, Masqat
Maxim en Diederik zwommen voor de 2 de keer mee dit jaar en genoten weer volop. Zo vonden het wel oneerlijk dat Annabel 5 avonden mocht zwemmen en zij maar 4. Samen zwommen de jongens weer om de meeste kilometers en ze hebben weer een eervolle vermelding behaald. Super hoor. Een super gezellig en leuk evenement.
28 November 2008 - 22:09
Opa En Oma :
Lieve Diederik,Maxim en Annabel.
We vinden jullie kanjers!
Wel hebben wij spijt dat we Annabel nog nooit hebben zien zwemmen.
De jongens, daarbij waren we aan wezig in Hummelo toen ze mochten afzwemmen voor het diploma.Annabel,je wilt toch niet winnen van je broers? Ik denk stiekem van wel.
Lieve allemaal,Groetjes en dikke knuuffels voor de kids.Oma -
29 November 2008 - 06:14
Kathy:
Hallo allemaal,
Ja, ik schrijf niet vaak maar vind het natuurlijk erg leuk om je berichten te lezen. We gaan 9 Jan verhuizen naar Brisbane. Ik hou voorlopig mijn e-mail adres dus we houden contact! Fijne dagen toegewenst en wie weet - misschien tot in Brizzie!
Liefs en groetjes, Kathy RRR -
29 November 2008 - 08:59
Leny De Koeyer:
Dag allemaal,
wat geweldig dat er weer een zwemvierdaagse was.Ik heb de foto's gelijk bekeken van het gebeuren toen ik er was. Enig dat Annabel ook mee zwom.Was het nu lekker weer,of hadden jullie het weer koud na afloop?
Prettige schoolweek gewenst en dan.... lekker drie weken vrij.
Liefs van tante Leny -
30 November 2008 - 14:23
Ingeborg:
heey diederik,
hoeveel baantjes had je gezwommen?Ik denk veel!
groet Ingeborg -
02 December 2008 - 11:00
Han Belgie:
Hoi allemaal,
Echte waterratjes ! Net zoals moeders :-) ook al zit die waarschijnlijk tegenwoordig meer naast het water dan er in?
Prettige vakantie en post wat foto's uit ZA !
Han -
04 December 2008 - 08:03
Thea Kole:
Wat goed van jullie , Diederik, Wessel en Annabel en natuurlijk ook van papa en mama met het meezwemmen . En ik dacht meteen aan de zwemvierdaagse van verleden jaar. Een leuke herinnering.
Groetjes -
08 December 2008 - 12:28
C.Freudenberg:
Beste Lianne,
Wij zijn vijf studenten Communicatie en Multimedia Design uit Breda en zijn bezig met een project waarbij we het onderwijs in Oman onderzoeken. Gezien u op dit moment in Oman verblijft zouden wij willen vragen of wij een paar vragen mogen stellen over de indrukken en ervaringen die u in Oman op doet. U ervaring zal een mooie aanvulling zijn op ons onderzoek.
Zou u misschien contact met ons op kunnen nemen via: chris[apenstaartje]topher[punt]nl?
Met vriendelijke groet,
Christopher Freudenberg namens GlobalMediaid‘08