Game drive
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
08 December 2008 | Oman, Masqat
Wij genoten van de laatste zonnestralen en namen een heerlijk koel drankje.Het diner stelde niet heel erg veel voor.Voor ons wel maar voor een game lodge wat op kinderen is ingesteld was er voor de kleinsten weinig keuze. Vroeg naar bed omdat we de volgende morgen om 7 uur klaar moesten staan voor een game drive.
Daar stonden we koud, zo uit ons warme bed. We kregen een d eken in de auto en het hek ging open. Gelijk twee giraffen, prachtig gewoon. Ik had van Wessel alvast een prachtige camera voor mijn verjaardag gekregen en die kon ik gelijk uit poberen. Maxim zat voorin naast de chauffeur samen met Diederik. Zij hadden echt een ere plaats. Later op de dag mochten de mannen de Jeep besturen en hun dag kon niet meer stuk. Toen ook Annabel mocht sturen zagen we een meisje met een grijs van oor tot oor heel stoer aan het stuur. Ze hield goed in de gaten dat de chauffeur niet al te veel mee hielp.
We zagen de big 5,kregen heel veel informtie over de dieren en hun leef wijze. Bij de avond tour hadden we een auto voor ons alleen, geweldig, we hadden een chauffeur uit duizenden die alle tijd nam en heel veel kon vertellen. Nadat de kids allemaal een keer hadden mogen rijden en we de big 5 weer hadden zien langs komen werd het tijd voor het diner. Toen ik de kinderen vroeg of ze morgen vroeg weer wilden riepen ze in koor..."natuurlijk".Heel tevreden gingen ze op tijd naar bed dromen van een nieuwe dag vol meer big 5.
Diederik wilde nog weten wat het gevaarlijkste dier was in Zuid Afrika...wij weten het inmiddels, wat denken jullie???
Big 5
Olifant, Luipaard, Buffel, Leeuw,,Neushoorn. Zij zijn de meest gevaarlijke dieren om op te jagen. Geen van deze 5 is het gevaarlijkste dier....welk dier is het dan wel???
Lieve groet van uit een onverwacht warm Zuid Afrika.
08 December 2008 - 23:18
Leny De Koeijer:
Lieve allemaal,
Wat leuk om op dit tijdstip deze mail te openen. Het is al 12 uur dus kan ik Lianne al feliciteren met haar verjaardag en haar een goed jaar wensen. Allemaal gefeliciteerd en een prettige dag gewenst. Ik heb een foto van The big five in de keuken hangen.Fijn dat jullie genieten in dit mooie land, misschien heb ik wel in dezelfde lodge geslapen.Gaan jullie ook nog naar Oudshoorn en de Drakensbergen,of is dat te ver.Geniet van de reis. Liefs van Leny -
09 December 2008 - 10:13
Warnsveld Zoo:
nijlpaard? veel game plezier... -
09 December 2008 - 10:23
Liselore:
Hoi Lianne,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Wat hebben jullie een geweldige vakantie, ik geloof gelijk dat jullie volop genieten!
Bijzonder hoor, om dit met de hele familie mee te mogen maken!
Ik geniet intussen volop van mijn meisje, ze is nog zuinig met haar lachjes, maar ze straalt steeds vaker!!
Veel liefs voor jullie allemaal, Liselore&Naome -
10 December 2008 - 10:12
Mam:
Lieve lianne,Allereerst onze hartelijke gelukwensen voor een nieuw levensjaar. Wij volgen jullie route met heel veel plezier.Dat het genieten is voor allemaal, is op te maken uit het verslag. Leny,is helemaal weg van alle foto,s enz. Dat wordt als ze jullie bezoekt nog een keer en dan met de plaatjes erbij op reis door Zuid-Afrika. Van ons tweetjes groetjes en een goed vervolg van de reis. LIefs Mama. -
10 December 2008 - 12:12
Frederike:
Volgens mij is dat het nijlpaard!!
en Lianne : Nog Heel Erg Gefeliciteerd met je verjaardag, liefs voor allen, zoenen
Frederike en Chris -
11 December 2008 - 18:03
Tante Hilda :
Wat veel chauffeurs in een familie gewldig. -
14 December 2008 - 10:25
Thea Kole:
Lianne, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Geweldig om de Big Five te zien. Het herinnert me aan het bezoek van Leny en mij aan Zuid-Afrika. Zo mooi zagen wij de leeuw niet.
Thea