Paarden - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu Paarden - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu

Paarden

Door: Lianne

Blijf op de hoogte en volg Lianne

23 Mei 2008 | Oman, Masqat

Paardrijden is iets wat bij onze kinderen in de smaak valt. Na Diederik is ook Annabel gevallen voor deze imposante 4 voeters. Ik zelf ben niet zo gek op paarden, net iets te groot. Maar door de kids is dit veranderd. Diederik heeft 1 keer in de week groeps les en Annabel mag nu mee rijden met een groep als er iemand uitvalt. Na de zomervakantie kan ze permanent in een groep meedoen.
Diederik had eerst privé les maar heeft nu zijn draai gevonden in een groep. Annabel zit hoog op een paard en ik vind haar nog wel erg klein op zo'n groot beest. Maar de dame gaat op het zadel staan als dat gevraagd wordt of het de gewoonste zaak van de wereld is. Wie zou de volgende zijn van onze familie die er voor gaat?
Paardrijden is hier wel een luxe bezigheid. Paarden worden voor je gezadeld, bij uitzondering moet je zelf borstelen maar dat is dan meer voor de fun. Op donderdag mag je komen om de paarden mee te verzorgen. Diederik gaat van de zomer op paardrijkamp als het lukken wil, dan zal hij het echte werk leren. Hopen dat hij het dan nog zo leuk vindt.

• 24 Mei 2008 - 14:14

Geertje:

Hoi Lianne,

Leuk dat jullie weer "in de lucht" zijn.
    We hopen jullie in de zomer te zien!
    Groetjes, Geertje

• 24 Mei 2008 - 20:04

Anneke:

Wat een leuk bericht! Ik vind jullie kinderen wel stoer hoor! Ik heb één keer op een paard gezeten, maar dat doe ik nóóóít meer! En dan Annabel die zelfs op het zadel gaat stáán....
    Gisteren ben ik met je tante Leny gaan winkelen, dat was heel gezellig!
    Groetjes, ook van Leo,
    Anneke.

• 24 Mei 2008 - 21:31

Leny:

Ha die Lianne,
    Zoals ik je in een mailtje vertelde was je bericht weg bij mij. Anneke liet weten dat ze ook bericht had ontvangen dus stuurde zij mij jouw bericht. Nu kan ik reageren.Leuke foto's. Heb je mijn andere mailtjes ontvangen? Groetjes en liefs voor allemaal. Leny

• 25 Mei 2008 - 21:04

Danielle:

Hoi Lianne wat leuk om van je te horen en te zien. Ik heb geen idee of dit bericht goed overkomt. Wat het digitale netwerk betreft heb ik het gevoel dat ik nog heel veel moet leren.
    Veel liefs vanuit Drenthe,
    Danielle

• 26 Mei 2008 - 03:09

Tante Hilda:

Hallo Lianne
    Wat fijn weer iets van je te horen wat is die Annabel een dappere en goed dat diederick op groepsles is .heeft maxim ook een hobby ?
    Groetjes aan jullie alle 5 van onz beide

• 30 Mei 2008 - 09:29

Thea Kole:

Het paardrijden - mijn moeder heeft me eens verteld, dat je vader (Lianne) meedeed aan een ringsteekwedstrijd en het paard halfverwege anders besloot, omdat het veulen riep.
    De liefde voor het paard van je vader en opa de Koeyer ? Groeten en succes .