Zomaar een paar dagen vrij.
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
23 Mei 2008 | Verenigde Arabische Emiraten, Fujairah
De kids waren zo omgekleed en klaar voor een sprong in het zwembad.
Dag 2: Ja, dat zwembad...het was er heerlijk toeven en de temperatuur was gewoon een verademing na Oman. Het verschil was slechts 10 graden maar o wat was het heerlijk. De zee was aangenaam koel, het water blauw. Even bijkomen. Morgen gaan we wel verder kijken.
Dag 3: De kinderen sliepen zo waar uit, ook wel eens lekker als je vakantie hebt. Na het ontbijt boekten we een trip met de boot om te snorkelen en van de visjes te genieten die te zien waren door de bodem van de boot. Heerlijk was het, en wat een prachtige vissen. Dat er een zwerm kwaldeeltjes in het water dreef hielden we voor lief. Het prikte, jeukte en stak en soms had je gewoon een kwaldraad in je hand. Toch kon dit de pret niet drukken.
's Middags in de auto opweg naar een wadi die we natuurlijk niet konden vinden. Gelukkig hadden we genoeg avontuursbloed in ons en besloten gewoon off road, een wadi in te gaan en kijken waar we uit kwamen. Een enorm stijle helling reden we op en toen we niet verder konden stopten we om de omgeving te gaan bekijken. Nou dat was een hele stijle berg, Annabel had moeite om boven te komen, naar beneden was ze de eerste. Gewelig grappig. Maxim mocht even filmen maar kwam toen zo gevaarlijk dicht bij de rand van een afgrond dat het gelijk klaar was. Diederik stapte er lekker tussendoor ook al was hij iets minder blij met het tempo van Annabel toen ze naar beneden huppelde.
De berg weer af...oeps, toch wel iets stijler dan we dachten en het waren even hele spannende momenten, het pad leek smaller en er zaten veel meer scheuren en barsten in dan toen we er eerder op de dag langs kwamen.
Terug in het hotel even een spelletje en dan maar weer naar het buffet. Een overdaad aan eten maar wel heerlijk. De serveerster liep haar benen uit haar lijf om het ons naar de zin te maken.
Dag 4: Ja wel het is alweer tijd om naar huis te gaan. Spullen pakken , nog even een duik in het zwembad en Diederik vertrok nog voor een uurtje naar de kidsclub. Daar hadden ze een WII en dat trok toch wel heel erg. Iedereen nat en afgekoeld....klaar voor de terug weg.
Onderweg nog mooie plaatsje gekiekt. Volgende keer gaan we naar Musandam maar dan vliegen we. Heerlijk we hebben weer iets om te wensen en van te dromen.
Nog 5 weken en dan hebben we zomervakantie. Iets om naar uit te kijken. Wessel gaat maandag voor 10 dagen naar Nederland, alvast voor genieten. Wij komen 8 juli tot 28 augustus en Wessel komt de laatste maand mee genieten.
27 Mei 2008 - 12:37
Danielle:
Wat geweldig leuk zo kan je toch contact hebben met elkaar. Jeetje wat is Annabel al een grote meid. Ik hoop jullie te zien als jullie op verlof in NL zijn. Wij hebben vakantie van 7 tot 28 juli. Gezien de omstandigheden van mijn schoonvader hebben we nog niets geboekt. Ik zou het knal vinden om je op te zoeken in Hummelo
Groetjes uit Drenthe