Oranjebal 2009
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
20 Maart 2009 | Oman, Masqat
Na een foto in het Vondelpark werden de gasten doorgestuurd naar een lokatie in Amsterdam. De volleyball court was omgetoverd tot een straat/plein in Amsterdam. Alles zag er schitterend uit, de Febo was aanwezig en iedereen had wel zin in zo'n lekkere bitterbal of frikandel. En een frietje met een klodder mayo. Voor gasten die een andere smaak hadden was er Tempo Doeloe, daar kon je een Indonesische hap krijgen. De bar had een prominente plek gekregen in het midden van het feestgebeuren en daar was het goed aan hangen.
De dansvloer was ruim en goed bezocht tijdens het optreden van de band. We hebben tot de late uurtjes gedanst en toen mijn voeten het knellen van de schoenen niet meer verdroegen danste ik gewoon op mijn blote voeten verder. (de volgende dag deden mijn voeten nog zeer)
We hebben enorm genoten van dit knalfeest. Een feest der feesten voor herhaling vatbaar.
21 Maart 2009 - 00:51
Tante Hilda :
Wat geweldig om zo dichtbij Amsterdam te wonen dat je er kunt feesten en toch weer op een redelijke tijd thuis zijn.
Och die zere voeten zul je eerder vergeten zijn als het feest en dat is de bedoeling toch .
Wat gezellig allemaal ik geniet op afstand mee
en denk jammer dat mijn voeten dat niet meet vol houden .Groetjes
16 April 2009 - 14:50
Wilma Kapoen-de Jong:
Hallo9 Lianne,
Ik kwam op internet jouw naam tegen in combinatie met tante Leny. Nu ben ik op zoek naar Leny de Koeyer uit Yerseke, zij is nl mijn getuige geweest bij mijn trouwen in Rotterdam. Mijn laatste info dateert dat Leny in Utrecht werkte en haar nichtje Lianne bij haar woonde. Als dit klopt, zou jij mij dan kunnen informeren over de huidige woonplaats van je tante Leny, of misschien wil zij zelf contact met mij opnemen??
Mijn emailadres is waj.kapoen@tiscali.nl
Veel plezier in Oman en alvast hartelijk dank.
Wilma Kapoen-de Jong