EID 2009
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
27 September 2009 | Oman, Masqat
Aan het begin van het schooljaar bleef de school een week langer dicht omdat men bang was voor een uitbraak van de Mexicaanse griep. En nu weer een week vrij ....komt dat allemaal wel goed?
Intussen genieten de kids van de vrije dagen. Er wordt gespeeld, we gaan naar het strand en maken ook nog een trip. 2 nachten 3 dagen. We gaan via de Oost kust naar het Salmah plateau waar we ons tentje opzetten. Annabel vroeg in de auto steeds waar we gingen slapen..."waar staat ons sterren hotel?" Elke keer als we antwoorden"we hebben een sterren tentje bij ons" kon ze er niet om lachen. Maar eenmaal op de overnacht plek vond ze ons sterren tentje toch wel prima.
Na een erg winderige nacht op een leef lopend luchtbed werden we begroet door een prachtige zonsopkomst. Annabel maakte dit voor het eerst bewust mee en ze genoot.
We reden verder naar de woestijn en logeerden daar wel een hotel (van tenten weleens waar). Op de terug weg nog langs waterpoelen. Daar was het vol met Omanieten en na 2 uur braken we op en reden voldaan naar huis terug.
De laatste twee dagen bij komen van onze trip (hahahaha) en nog lekker naar het strand en drijven in een zwembad in de tuin.Zaterdag begon de school weer en ook daar genoten de kids weer van.
27 September 2009 - 11:08
Tante Hilda :
Hoi ,daar zijn we weer even megenoten van jullie zandtrip wel leuk logeren in een openlucht sterren hotel .
Bij ons aan boord hebben we wel eens een groep kanoers gehad die een paar dagen met de kano aan boord bleven en in het laadruim tussen de zandhopen hebben geslapen,zo op het luchtbed die hebben toen ook genoten alleen was ik blij s'avonds wel in mijn eigen slaapkamer te kunnen overnachten .
Tot de volgende keer groetjes