Bezoek - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu Bezoek - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu

Bezoek

Door: Lianne

Blijf op de hoogte en volg Lianne

27 Februari 2010 | Oman, Masqat

Het is alweer even geleden dat ik een berichtje plaatste. Gewoon te druk met het leven leven en genieten van alles om ons heen.

Werk, sport en school nemen veel van onze tijd in beslag en daarnaast hebben we regelmatig bezoek. Super gezellig, we maken tochten, gaan uit eten en eten natuurlijk veel te veel. Gaan veel te laat naar bed en kijken na afloop terug op weer een gezellige tijd met ons bezoek.

Zo zijn George en Marianne in januari op bezoek geweest en hebben we nu mijn ouders over. Vandaag zijn we terug gekomen van een drie daagse trip naar Al Ain (Emiraten) we deden er erg lang over om er te komen en reden door een zandstorm terug. Een race tegen de klok omdat we op tijd terug moesten zijn voor de avond4daagse. Via foto's geef ik dit keer een korte impressie weer van een onvergetelijke tijd.

• 27 Februari 2010 - 21:07

Tante Hilda :

Dat vind ik nou eens gezellig snel echt Lian zoals je reageert op mijn mail maar wat een modder bij zoon en auto groetjes .

• 09 April 2010 - 19:38

Lucienne:

zijn julllie echt nog maar 111 dagen daar.. Wij hebben er nml.weleens over nagedacht, jullie daar te bezoeken. maar we vonden joshua nog wat klein en dachtten dit zou wel leuk zijn als hij een jaar of 5 is.. Maar ja, daar hebben we wel meer als 111 dagen voor nodig HIHI Hij word in augustus 4 het kleine maar bijdehandje. Wat zijn die wijs die kleine, waren wij dat ook ?!? Hier gaat alles goed, het wordt langzaam voorjaar, gelukkig! lekker genieten in de tuin, eerste blauwe druifjes die opkomen en het eerste glaasje rode wijn op het terras. Nou nicht, slaap lekker ik kijk nog wat tv en leg me dn ook op één oor!
    xxx