School disco - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu School disco - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu

School disco

Door: Lianne

Blijf op de hoogte en volg Lianne

22 Juni 2008 | Oman, Masqat

Elk jaar wordt er op school een disco georganiseerd. Alle kinderen krijgen de gelegenheid om opgedoft op school te komen. De kleintjes 3 kwartier, de iets grotere kinderen een uur en de oudere kinderen wel anderhalf uur.
Annbale ging nog netjes verkleed als elfje. (het thema was sprookjes). Haar klasgenootje Alexander ging als piraat zonder ooglap en zonder die ooglap voelde hij zich maar half piraat. Eerst wilde Annabel niet blijven, allemaal te donker, te onvoorspelbaar en te nieuw. Maar na een kwartiertje mocht mama gaan. Ze had het te gek gehad.

Toen was Maxim aan de beurt. Hij vond dat hij ook wel voor de school afgezet had kunnen worden, meelopen was echt niet nodig. Zijn disco verliep iets anders dan gepland. Door de rookmachine ging het brand alarm af en alle kinderen moesten de feestruimte verlaten, de brandweer kwam en na 20 minuten kon het feest weer doorgaan. Een klasgenootje van Maxim was tijdens de evacuatie in het doel geklommen en eruit gevallen, gevolg....een gebroken elleboog die ook nogeens uit de kom was. Heel vervelend allemaal. Toen Wessel MAxim ging ophalen liep onze jongen vooraan bij de polonaise en genoot uitbundig.

Diederik mocht woensdagavond de bloemetjes buiten zetten. Hij speelde 's middags bij Sophie en rond 5 uur kreeg ik een telefoontje dat hij niet opgehaald hoefde te worden, hij had zelf vervoer geregeld (de moeder van Sanne zou rijden en daar bleef hij ook eten) na de disco wilde hij wel opgehaald worden. Om half 9 stond moeders op hem te wachten. Draaierig maar met een grote grijns kwam hij naar buiten. Hij had het super gehad.
En zo hebben alle kids hun jaarlijkse schooldisco weer overleefd en kunnen er met een goed gevoel aan terug denken.

• 22 Juni 2008 - 18:29

Judy:

Hallo luitjes Boudewijn is heel blij met de foto van maxim hij laat namelijk zijn haar ook groeien
    leuke berichtjes ik kon ze nu wel openen Tot in juli we houden nog contact,
    groetjes Judy &boys

• 22 Juni 2008 - 20:55

Van Oma :

We vonden het heel leuk om alle belevenissen van de kinderen te lezen en de foto's te bekijken.DAT ZE GENIETEN VALT VAN DE GEZICHTJES AF TE LEZEN. lIEFS EN GROETJES VOOR ALLEMAAL OMA.

• 22 Juni 2008 - 23:35

Tante Hilda :

wat een spannend disco verhaal ,maar gelukkig met een happy end groeten en tot ziens