Bezoekers komen en gaan!
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
26 Mei 2010 | Oman, Masqat
Zo ook toen mijn broer en zijn meiden hier waren.
Hoera, we hadden vakantie en we kregen bezoek waar we heel lang naar hadden uitgekeken. Han, Nina en Zoe kwamen hierheen. De kids vroegen als weken van te voren wanneer het nou zover was. Dat ze 13 dagen zouden komen vonden ze veel te kort.
Natuurlijk vloog de tijd, mede doordat de kids zelf vakantie hadden was het een intensieve tijd met uitstapjes en zwempartijen. Tussendoor werd er veel gespeeld en de DVD-s van "het huis Anubis" werden met veel plezier nogeens gekeken.
Onvermijdelijk kwam de datum van vertrek weer inzicht. En toen......
Kennen jullie die mop van de gasten die op reis gingen? .......Ze gingen niet!LOL
Eyjafjallajökull besloot roet/as in het eten te gooien. Door de enorme aswolk werd het vliegverkeer stil gelegd. Een paar dagen extra vakantie is helemaal geen probleem als je geen verplichtingen hebt. Maar als je verplicht vast zit wordt dat anders. Han had allerlei werk afspraken, zijn meiden moesten weer naar school. En wij hadden ook geen vakantie meer.
Ondanks deze verplichte verlenging van de vakantie genoten we wel dat Han en de meiden langer konden blijven. Toen na een paar dagen duidelijk werd dat er weer gevlogen werd begon het getouwtrek over wanneer dan. Omdat ze met z'n 3-en vlogen was er niet zomaar plaats. (eigenlijk wel maar KLM had niet goed in kaart welke passagiers een andere route hadden gekozen en welke wel op een vlucht aan het wachten waren).Kort om het bezoek werd verlengt met 8 dagen. Net optijd want twee dagen later zaten we zelf in het vliegtuig om naar Nederland te gaan voor een kort bezoek.
Grappig hoe zaken kunnen lopen. Wij plannen maar als de natuur anders beslist hebben we ons gewoon aan te passen.
27 Mei 2010 - 14:10
Tante Hilda :
wat grappig als je denkt alle touwtjes goed in handen te hebben opeens denk je dat alles word ontregeld en zowaar alles gaat naar wens van de kinderen ,zo zie je maar weer dat kinderen nog veel ongedwongener zijn als volwassene en daar word letterlijk alles goed voor geregeld ook al doen wij het niet
leuk toch
groeten