1000 nightmare
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
16 April 2010 | Oman, Masqat
Wij werden uitgenodigd om te blijven eten en dan zou men kijken wat er te redden was geweest en of we konden blijven. We gingen aan tafel en hadden lol, ja wie maakt nu zo iets mee. Om 9 uur werd gemeld dat we weer naar huis mochten gaan, geen plaats. "Pardon!" alles was nat. Toen vroeg ik of we dan een volgende keer gratis mochten verblijven als compensatie. (ik zag het niet zo vrolijk in om in het donker nog terug door de woestijn te rijden en dan nog 3 uur naar huis) Het leken wel toverwoorden, ja...het was niet zijn kamp zo sprak de man.....ja.....misschien een standaard tent. Prima zeiden we. Doet u maar. De tenten werden in orde gemaakt. Waarschijnlijk waren de tenten een tijdje niet gebruikt want het leek wel een beestenbende. Overal zaten sprinkhanen, grote torren , kleine torren, andere vliegende beestjes en nachtvlinders. De jacht kon beginnen. Annabel durfde niet naar de wc want daar zaten wel 20 grote zwarte torren. Een grote griezel bende. Zelfs Maxim die een beesten man is huiverde bij zoveel kruipend gespuis. We werden ondergebracht in 4 tenten en Nina en Zoe lagen samen in een tent. De hele nacht hoor de ik de dames praten, Annabel had beesten dromen en schreeuwde het regelmatig uit, "spinnen...mama, ik voel een spin" ik stelde haar gerust en probeerde weer te slapen. Om 5 uur hoorde ik de meiden opstaan en praten over een grote spin in hun tent. Ik viel weer in slaap en dacht er niet meer aan. Om 7 uur werd het te warm in de tent . kids namen een frisse duik in een wat zanderige pool en wij pakten de spullen om weer huis waard te keren. De woestijn zag er prachtig uit. Geen spoor meer van de beesten die we 's nachts hadden gevoeld en gezien. Behalve die ene...spin...!(zie foto) die was er dus wel.
We reden terug met stralend weer, grote grijze wolken pakten zich weer samen , wij keken elkaar aan en lachten een beetje. Wij gaan naar huis, lekker in ons eigen bed, zonder beesten. De zandstorm was prachtig, de regen in de woestijn een belevenis en de groene zandduinen geweldig om te zien. We hebben genoten van deze bijzondere trip.
16 April 2010 - 12:47
Tante Hilda :
Ik zou net als Annabel ook gaan dromen als er spinnen zijn ,en dan zo'n grote .vreselijk eng maar moedige meiden die het met dat dier als gast tot de morgen volhouden .
Wel een leuk verslag maar beleven hoeft voor mij niet ik gil al als er een kruisspin in de buurt is .wacht af wat de volgende verhalen zijn eng-leuk-spannend .maar altijd heel gezellig om jullie belevenissen te lezen .groeten -
16 April 2010 - 14:37
Martine:
Eigenlijk dus een bijzondere onderneming onder bijzondere omstandigheden. Deze ervaring nemen ze jullie niet meer af !!!
Groeten vanuit een vrijdagmiddag-visboermiddag Hummelo -
16 April 2010 - 15:10
Leny:
Leuk avontuur voor jullie. Voor spinnen ben ik niet bang,maar het slechte weer hoeft voor mij niet.Leuk dat jullie toch alles positief bekijken. De nichtjes zullen dit vast niet meer vergeten. Liefs Leny -
16 April 2010 - 15:54
Thea Kole:
Wat een avontuur. Spannend, regen in de woestijn en ...een spinnetje..! Ik ben niet bang voor spinnen, maar deze is wel erg groot.
De woestijn lijkt me boeiend, ook zonder beestjes.
Groeten. -
17 April 2010 - 12:30