Zwemmen
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
13 Januari 2009 | Nederland, Hummelo
In het buitenbad wel te verstaan. Nou en dat blijkt soms toch wel heel erg koud te zijn. Maar Annabel heeft er zin in.
Elke woensdag en vrijdagmiddag stapt ze op de fiets en fietst door het bos naar het zwembad. Ze kan niet wachten....vraagt meerdere keren per dag..."is het al tijd, mag ik al naar zwemles?"
De klik tussen Annabel en de zwemjuf is er niet maar als de badmeester Arold en Ronnie er zijn dan geniet ze enorm.
Elke woensdag mag ze met kleren aan zwemmen en worden alle verplichte onderdelen van het A diploma geoefend. Ze mogen de hele les hun kleren aanhouden en doen daarna allerlei spelletjes om zo te leren om je zeker te voelen met kleren aan in het water.
Maar ja, na 7 weken is het zwemfeest afgelopen en gaan we weer terug naar Oman. Alle kinderen uit de zwemgroep van Annabel mogen in september afzwemmen en dat gaat ons meisje dus missen. Dat is wel even slikken.
De laatste zwemles, Annabel geeft de badmeester een hand en een taartje (want daar vroeg hij om) om te bedanken voor alle zwemlessen. Annabel mag even meekijken wat Ronnie voor haar heeft. Hij laat een zwemdiploma zien en vraagt of ze weet wat dit is. Annabel weet het wel. En als ze mag kijken wie zijn naam er op staat worden haar ogen blij..."ANNABEL", "dat ben ik" roept ze blij. Was die taart toch niet zomaar. We rijden snel naar huis om het grote nieuws te brengen en daar komt vriendje Gijs binnen vallen met Annet. Ze weten het al, Annabel heeft ook een zwemdiploma. Hoera!
13 September 2009 - 11:19
Marjolein:
Lieve Annabel,
Gefeliciteerd met je A diploma!!! Wat een leuke verassing.
Groetjes van Marjolein, Rene, Niels en Anne -
13 September 2009 - 12:53
Oma.:
Lieve Annabel,
Oma en Opa feliciteren je met het zwemdiploma.
Dat je het bij verrassing
hebt gehaald is bijzonder.
Geniet ervan,en laat iedereen zien wat je kan.
Groetjes en kusjes Oma.
14 September 2009 - 12:10
Thea Kole:
Annabel, Wat knap van je om in Nederland je zwemdiploma te halen.
Wat een mooi groot diploma. Heerlijk om naar te kijken en ..zwemmen maar.
Groetjes voor jullie allemaal,
Thea Kole