Tot slot - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu Tot slot - Reisverslag uit Masqat, Oman van Lianne Keuper - WaarBenJij.nu

Tot slot

Door: Lianne

Blijf op de hoogte en volg Lianne

26 November 2013 | Oman, Masqat

Een Laatste Noot – Herinneringen uit 2012

Hoewel het jaar 2012 niet in woorden is vastgelegd in dit album, was het een periode vol avontuur en prachtige momenten. We maakten geweldige trips, beleefden unieke ervaringen en genoten volop van alles wat Oman en onze reizen ons te bieden hadden.

Om toch een indruk te geven van hoe bijzonder dat jaar voor ons was, voegen we deze laatste pagina toe met foto’s uit 2012. Beelden zeggen immers meer dan woorden – en deze foto's vertellen verhalen van de plekken die we ontdekten, de avonturen die we beleefden, en de onvergetelijke herinneringen die we hebben gemaakt.

Laat deze pagina een kleurrijke afsluiting zijn van een onvergetelijk hoofdstuk in ons leven. Oman blijft altijd een speciaal plekje in ons hart houden.